Menukaart

Ontdek onze heerlijke menu's voor lunch & diner

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een gezellige lunch of uitgebreid diner? Restaurant Fortezza is dé plek in Hellevoetsluis waar je alle ingrediënten voor een perfecte lunch of diner kunt vinden. Een prachtige locatie, gastvrijheid en heerlijk eten. Onze lunch- en dinerkaart staan boordevol verrassende gerechten om samen te delen of lekker helemaal alleen op te eten. Bereid met de beste producten door onze gepassioneerde koks. Laat je in de watten leggen door de medewerkers van de bediening en geniet van mediterrane smaken in deze bijzondere setting. 

Ultiem genieten bij restaurant Fortezza

Lunchen of dineren op ene unieke locatie, daarvoor moet je bij restaurant Fortezza zijn. Wij zijn gevestigd in een unieke historische pand ‘het Pompgebouw’. Vanuit ons restaurant kijk je uit over de Vesting van Hellevoetsluis en heb je zicht op het droogdok ‘Jan Blanken’ en het museumschip ‘De Buffel’. Met mooi weer is het extra genieten op ons ruime, overdekte, terras met 180 zitplaatsen. Maak een keuze uit de vele tapasgerechtjes op de kaart voor de lunch of het diner. Of ga voor een lekkere pizza, pasta of hoofdgerecht met een mediterrane twist. 

Lunch

Wil je direct een tafel reserveren voor een onvergetelijke lunch? Dat kan bij ons gewoon online. Wij verwelkomen jou graag aan de Dokweg 3 in Hellevoetsluis. Van maandag t/m zondag ben je welkom vanaf 12:00 uur.  Ontdek hieronder alvast de lunchgerechten waar je uit kunt kiezen.

Diner

Gezellig samen dineren? Op onze dinerkaart vind je heel veel lekkere tapasgerechtjes en pincho’s die je met je tafelgenoten kunt delen. Kies zelf je favorieten of laat je verrassen door de chef. Ook de lekkerste pizza’s, pasta’s en hoofdgerechten vind je op onze dinerkaart. Kortom, keuze genoeg!

Gratis WIFI
Lekkere koffie met ruime keuze aan gebak
Rolstoel vriendelijk
Overdekt terras
menukaart fortezza
Scroll naar boven