Tapas Hellevoetsluis

Ontdek ons heerlijke tapas arrangement

Ben jij vandaag in Hellevoetsluis en zoek je het perfecte tapas restaurant? Dan ben je bij restaurant Fortezza aan het juiste adres. Ons moderne restaurant met een Mediterrane knipoog is de ideale plaats voor een lunch of diner in bijzondere ambiance. Geniet van ons historische pand in de vesting van Hellevoetsluis met een rustgevend uitzicht. In deze sfeervolle setting kun je je laten verrassen door onze heerlijke mediterrane lunch gerechten. Reserveer een tafel online of bestel direct jouw favoriete gerechten om ze vervolgens te laten bezorgen of af halen in ons restaurant.

Mediterraans genieten bij restaurant Fortezza

In het unieke historische pand ‘het Pompgebouw’, gelegen in de vesting van Hellevoetsluis, vind je restaurant Fortezza. Vanuit ons moderne restaurant met een mediterrane knipoog kun je genieten van het uitzicht op de jachthaven, het droogdok ‘Jan Blanken’ en het museumschip ‘De Buffel’. In de bijzondere ambiance van gastvrijheid en gezelligheid zul je heerlijk kunnen genieten van onze mediterrane gerechten. Op zonnige dagen is het extra genieten, dan kun jij plaatsnemen op ons in het water gelegen terras. Een drankje, tapas, een lunch, een pizza of een uitgebreid diner. Bij restaurant Fortezza is plaats voor iedereen!

Een avondje tapas eten in Hellevoetsluis

Tijd voor het heerlijke tapas arrangement in Hellevoetsluis. Parkeer je auto naast de deur en neem plaats in één van de sfeervolle ruimtes. Geniet van het ponton op het water, het voorterras, grand café, de serre of de eerste verdieping. Onder het genot van een lekker drankje wordt het tijd om de tapas op de menukaart te bekijken. Heb jij snel keuzestress? Dan is tapas de perfecte keuze. Het is namelijk gebaseerd op het shared dining concept. Zo kun je zo veel mogelijk van al het lekkers proeven!

Ook hebben we een uitgebreide lunchkaart, hier staan naast koude ook meerdere warme gerechten op. Maar bekijk vooral ook de dinerkaart want ook die gerechten kun je bij ons de hele dag door bestellen! Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de talrijke opties is het tijd om je te laten verrassen door onze prikkelende gerechten. 

Bestellen en afhalen

In het geval dat je geen tijd hebt om rustig plaats te nemen in ons restaurant is het ook mogelijk om onze heerlijke gerechten te laten bezorgen, of afhalen. Je kunt onze gerechten iedere dag afhalen van 12:00 tot 20:30, wij bezorgen van 16:30 tot 20:30. Bestel nu gemakkelijk en snel online!

Reserveer een tafel

Wil je direct een tafel reserveren voor een onvergetelijke lunch? Dat is mogelijk, reserveer eenvoudig via onze website. Wij verwelkomen jou graag aan de Dokweg 3 in Hellevoetsluis. Van maandag t/m zondag ben je welkom vanaf 12:00 uur. Geniet van de gezellige ambiance, het historische pand met fenomenaal uitzicht en de mediterraanse gerechten. Geniet je liever thuis van de lunch? Bestel online en haal de gerechten vanaf 12:00 uur af in ons restaurant. Wij kunnen jouw lunch ook bezorgen. Tot snel!
Gratis WIFI
Lekkere koffie met ruime keuze aan gebak
Rolstoel vriendelijk
Lunch Hellevoetsluis
Scroll naar boven