Terras Hellevoetsluis

Terras Hellevoetsluis: in rust genieten met uitzicht op de historische haven

Als het lekker weer is, is er niets beter dan buiten zitten en genieten van het zonnetje op een terras in Hellevoetsluis. Tijdens een bezoek aan ons restaurant kun je plaats nemen op twee type terrassen. Kom gezellig langs en maak het jezelf comfortabel op ons hoofdterras, gelegen voor en naast het restaurant, of kies een mooi plekje uit op het water rustende ponton. Waar je ook plaats neemt, je kunt in ambiance genieten van een heerlijk gerecht en drankje met uitzicht op de historische haven van Hellevoetsluis.

Mediterraans eten bij restaurant Fortezza

Gelegen aan de authentieke jachthaven in de vesting van Hellevoetsluis vind je ons restaurant. Een modern restaurant met een Mediterrane knipoog, gevestigd in een uniek historische pand – het Pompgebouw. Hier wordt dagelijks in ambiance genoten van gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke gerechten. Met voldoende ruimte op de sfeervolle begane grond, terras en eerste verdieping verblijden wij dagelijks velen gasten.

Bij ons vind je heerlijk smakend Mediteriane gerechten, bereid met liefde door onze getalenteerde chefs. Of je nu zin hebt in een knapperig broodje, salade, verse pizza & pasta of een mals stukje vlees of vis – wij hebben het allemaal op onze menukaart staan.

Van maandag t/m zondag is ons restaurant geopend vanaf 12:00 voor lunch en diner. Maar ook bieden wij afhaalmaaltijden en thuisbezorging* aan.

Op ons terras in Hellevoetsluis genieten van een heerlijke maaltijd

Wij verwelkomen je graag op ons terras in Hellevoetsluis voor een smakelijke maaltijd en gezellig drankje. Met een ruime selectie koude & warme lunchgerechten, starters & mains biedt ons gevarieerde menu volop keuze voor jong en oud. Wanneer kom jij langs voor een onvergetelijke ervaring?

Reserveer een tafel

Wil je direct een tafel reserveren? Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via onze website. Wij verwelkomen jou graag aan de Dokweg 3 in Hellevoetsluis. Van maandag t/m zondag ben je welkom vanaf 12:00 uur. Geniet van de gezellige ambiance, het historische pand met fenomenaal uitzicht en de Mediterraanse gerechten.

Bestellen en afhalen

In het geval dat je geen tijd hebt om rustig plaats te nemen in ons restaurant is het ook mogelijk om onze heerlijke gerechten te laten bezorgen, of afhalen. Je kunt onze gerechten iedere dag afhalen van 12:00 tot 20:30, wij bezorgen van 16:30 tot 20:30. Bestel nu gemakkelijk en snel online!

Gratis WIFI
Lekkere koffie met ruime keuze aan gebak
Rolstoel vriendelijk
Scroll naar boven