Uit eten in Hellevoetsluis

Uit Eten in Hellevoetsluis: Ontdek het Mediterraanse Fortezza

Vandaag uit eten in Hellevoetsluis? Fortezza is een sfeervol restaurant gelegen in de karaktervolle vesting van Hellevoetsluis. Met uitzicht op de historische haven geniet je hier van verrassende Mediterrane gerechten en de welbekende pizza’s & pasta’s. In het historische pand, een gerenoveerd pompgebouw wordt dagelijks in ambiance genoten van gastvrijheid en gezelligheid. Het restaurant heeft een sfeervolle begane grond, terras en een eerste verdieping waar je welkom bent van maandag t/m zondag vanaf 12:00. Ook voor het organiseren van feesten en partijen biedt Fortezza de perfecte gelegenheid.

Gelegen in de vesting van Hellevoetsluis

Restaurant Fortezza is gelegen in de vesting van Hellevoetsluis. Met parkeergelegenheid naast de deur is Fortezza de ideale locatie om uit eten te gaan in Hellevoetsluis. Vanuit het restaurant, en het op het water rustende ponton kijk je uit op de historische haven terwijl je geniet van een van de prikkelende gerechten. Tijdens je bezoek aan restaurant Fortezza kun je tot rust komen in een van de sfeervolle ruimten. Afhankelijk van het seizoen is er toegang tot het ponton, voorterras, grand café, serre & de eerste verdieping.

Onze specialiteiten

Onze menukaart staat vol heerlijke gerechten uit de moderne keuken. Zo kun je tijdens de lunch plaats nemen voor een rustiek broodje, knapperige salade, antipasti, soep of een van de andere warme lunchgerechten. Ook alle gerechten van de dinerkaart kun je bij ons de hele dag door bestellen. Tijdens het uit eten bij Fortezza in Hellevoetsluis kun je tijdens het diner genieten van de verrassende mains met een mediterraan tintje. Ook bestel je bij ons heerlijk knapperige pizza’s en smakelijke pasta’s, gevolgd door een mooi opgemaakt dessert. Reserveer hier een tafel.

Bestellen en afhalen

In het geval dat je geen tijd hebt om rustig plaats te nemen in ons restaurant is het ook mogelijk om onze heerlijke gerechten te laten bezorgen, of afhalen. Je kunt onze gerechten iedere dag afhalen van 12:00 tot 20:30, wij bezorgen van 16:30 tot 20:30. Bestel nu gemakkelijk en snel online!

Reserveer een tafel

Wil je graag een tafel reserven? Dat kan! Ons restaurant is gelegen in de vesting van Hellevoetsluis en vormt de ideale locatie voor een avond uit eten. Kom langs en geniet in ambiance van onze Mediterrane gerechten, pizza’s en pasta’s. Het historische pand is gerenoveerd en heeft een begane grond, terras en eerste verdieping waar je van maandag tot en met zondag vanaf 12:00 welkom bent. Reserveer nu een tafel en ervaar de gastvrijheid en gezelligheid van Fortezza.

Gratis WIFI
Lekkere koffie met ruime keuze aan gebak
Rolstoel vriendelijk
Scroll naar boven